Σπυράκη για Έλληνες στρατιωτικούς: Αδύναμη να παρέμβει η κυβέρνηση

Αδυναμία να παρέμβει στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές καταλόγισε στην κυβέρνηση η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη.

«Για δωδέκατη ημέρα δύο Έλληνες αξιωματικοί κρατούνται στις τουρκικές φυλακές και η κυβέρνηση απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις, αδύναμη να παρέμβει» σχολίασε.

Κάλεσε παράλληλα τον Πρωθυπουργό «να ξεκαθαρίσει αν επιμένει ότι πρόκειται για ένα σύνηθες μεθοριακό επεισόδιο ή αν οι δύο αξιωματικοί είναι όμηροι της Τουρκίας, όπως είπε ο κ. Καμμένος».

«Σε κάθε περίπτωση είναι αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης οι δύο Έλληνες αξιωματικοί μας να επιστρέψουν τo ταχύτερον στην πατρίδα και στις οικογένειές τους» πρόσθεσε η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.

Για τα επεισόδια στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η κ. Σπυράκη, σχολιάζοντας τις εικόνες ντροπής στο χθεσινό ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

«Όσα απίστευτα παρακολουθούμε, πλέον, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι μια ακόμη θλιβερή απόδειξη της παρακμής και της ανυποληψίας που έχει οδηγήσει τη χώρα η καθεστωτική αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» ανέφερε η Μαρία Σπυράκη και πρόσθεσε:

«Γεγονότα, όπως αυτά των τελευταίων ημερών, προσβάλλουν τους πολίτες και εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Ελλάδα διεθνώς. Η Νέα Δημοκρατία πολύ σύντομα θα επαναφέρει τη νομιμότητα, όχι μόνο στα γήπεδα, αλλά σε όλα τα πεδία της δημόσιας ζωής».