Βασίλης Λεβέντης: "Ο Τσίπρας βγάζει στο κλαρί τη γυναίκα του!"

Τη συνέντευξη της Μπέττυ Μπαζιάνα που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα των Συντακτών που κυκλοφορεί σήμερα, σχολίασε με τον δικό του τρόπο, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Ο κ. Λεβέντης μιλώντας στην εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ του ΑΝΤ1, ήταν ιδιαίτερα επικριτικός, και είπε ότι ο πρωθυπουργός αισθάνεται ανασφάλεια και «βγάζει στο κλαρί τη γυναίκα του».
«Η γυναίκα είναι το τελευταίο χαρτί για έναν πολιτικό», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι πλέον αφού η σύζυγος του πρωθυπουργού δίνει πολιτική συνέντευξη, εκείνος φεύγει.
«Η γυναίκα να δίνει πολιτική συνέντευξη και να τονίζει δεν είναι ψεύτης ο άνδρας μου, δεν είναι απατεώνας, σημαίνει ότι όλη η Ελλάδα τον κατηγορεί, αυτήν την αίσθηση της δίνει ο κόσμος», δήλωσε ο κ. Λεβέντης.
Κι ακόμη ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε την απόφαση της συζύγου του Αλέξη Τσίπρα να παραχωρήσει συνέντευξη στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ως μία κίνηση απελπισίας του πρωθυπουργού.
Μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, σύγκρινε την κ. Μπαζιάνα με τη δική του σύζυγο, τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, αλλά και τη Νατάσα Παζαΐτη.
«Η Μαρέβα, η Παζαΐτη, η γυναίκα μου που δεν μιλούν είναι οπισθοδρομικές;», αναρωτήθηκε.