Πάνος Καμμένος: "Μια χούντα κρατάει στα χέρια της τη χώρα μας"

Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στη Θεσσαλονίκη, ο Πάνος Καμμένος τόνισε με έμφαση: “Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα επιδιώξουν να μην έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι για να αποτελέσουν την πατριωτική συνιστώσα, αλλά την πατριωτική δικλείδα στην αυριανή κυβέρνηση”.

Ο Π.Καμμένος έκανε λόγο για “μια χούντα που κρατά στα χέρια της την πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια που παραδίδει με απόφαση του ελληνικού λαού στις 25 του μήνα”.

Επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά και τον Γιώργο Παπανδρέου, λέγοντας πως “αποκαλύπτεται η συμμορία του κολεγίου”.

Αναφερόμενος στους ξένους που επεμβαίνουν στα εγχώρια θέματά μας είπε: “Πρώτο μέλημα είναι να πάρουμε πίσω την εθνική μας κυριαρχία, γιατί η πατρίδα μας έχει παραδοθεί σε ξένα χέρια”.

Για το ζήτημα των Σκοπίων και τη μετονομασία δήλωσε: “Η Μακεδονία είναι ελληνική. Δεν την παραδίδουμε σε κανένα. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε η εγγύηση. Στέλνω μήνυμα σε αυτούς που φεύγουν και σε αυτούς που έρχονται.

Ο κ. Σαμαράς αποδείχθηκε ότι το 1993 έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις 400.000 ψηφιακές συσκευές και όχι για το όνομα της Μακεδονίας. Και στον ΣΥΡΙΖΑ: Θα επιδιώξουμε να μην έχετε αυτοδυναμία. Μη διανοηθείτε να διαπραγματευτείτε το όνομα της Μακεδονίας. Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από τις κόκκινες γραμμές”.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, άσκησε σκληρή κριτική στον Αντώνη Σαμαρά για την Ορθοδοξία, λέγοντας “τώρα θυμήθηκε την Ορθοδοξία που κατάργησε την Κυριακάτικη αργία”.

Όσον αφορά για αυτά που είχε δηλώσει προ ημερών για τους ηλικιωμένους διευκρίνισε: “Είμαστε υπερήφανοι για τα ελληνικά γηρατειά και αυτά προστατεύουμε. Δεν εννοούσα τους συνταξιούχους, όχι αυτούς που έχει τσακίσει η κρίση, να κλειδώσουν μέσα αυτούς που έχουν προσωπικά συμφέροντα και δεν κοιτάζουν το μέλλον της νέας γενιάς”.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Πάνος Καμμένος ευχαρίστησε και πάλι τους βουλευτές που, που στάθηκαν όρθιοι και έριξαν την κυβέρνηση , διότι: “αν είχαν προστεθεί στους 168 που ψήφισαν υπέρ του Σταύρου Δήμα θα είχε εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας με 180 και δεν θα γίνονταν πρόωρες εκλογές”.