ΣΥΡΙΖΑ κατά Άδωνη: Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι

Κατά του Άδωνη Γεωργιάδη στρέφεται μέσα από ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας για τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Η ανακοίνωση:

“Στη σημερινή του προσπάθεια να υπερασπιστεί τον Λ. Αυγενάκη, που φέρεται να εμπλέκεται σε εγκληματικό κύκλωμα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Γεωργιάδης ξεπέρασε και τον χειρότερο του εαυτό.

Ο Α. Γεωργιάδης έφτασε στο σημείο σε τηλεοπτική του συνέντευξη να δείχνει φωτογραφίες από το κινητό του και να ισχυρίζεται ότι υπουργοί της κυβέρνησης (Γ. Κατρούγκαλος και Ε. Κουντουρά) ήταν με τον υπόδικο Π. Μπαμπάμτση ενώ εικονιζόταν άλλο πρόσωπο πράγμα που και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μετά την κατακραυγή, αναγκάστηκε να παραδεχτεί.

Η στάση της ΝΔ και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη είναι θλιβερή. Άραγε ως πότε θα υπερασπίζονται τον κ. Αυγενάκη και θα καταφεύγουν σε ανόητες χυδαιότητες και γκεμπελισμούς;”

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «ο Λευτέρης Αυγενάκης δέχεται άνανδρη, χυδαία, λάσπη από το σύστημα Τσίπρα». «Λέγανε «μειούται η ψαλίδα», βγήκαν οι δημοσκοπήσεις και δεν συμβαίνει αυτό», ανέφερε, σχολιάζοντας και την επίσκεψη Τσίπρα στην Αμερική και πρόσθεσε: «Γενικά όλα τους πάνε στραβά και τώρα άρχισαν τη λάσπη».