Τσίπρας: Τη μεσαία τάξη την έχει ήδη εξολοθρεύσει με τις πολιτικές του ο κ. Σαμαράς

Απάντηση στα όσα είπε ο πρωθυπουργός περί πρόθεσης του ΣΥΡΙΖΑ να αφανίσει τη μεσαία τάξη με τις πολιτικές που εξαγγείλει έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας από την Ήπειρο κατηγορώντας τον Αντώνη Σαμαρά ότι κινδυνολογεί.

«Μας λέει ότι αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα αφανίσει τη μεσαία τάξη. Ακόμα, όμως, κι αν είχαμε τέτοια πρόθεση, δεν θα μπορούσαμε διότι δεν έχουμε να βρούμε τίποτα όρθιο για να αφανίσουμε. Τη μεσαία τάξη την έχει ήδη εξολοθρεύσει με τις πολιτικές του ο κ. Σαμαράς και η Τρόικα» ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή της δήλωσης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Παραμένοντας στην ίδια γραμμή ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε όλους τους αντιπάλους του ότι «εξαντλούνται σε όσα αποθέματα φόβου και κινδυνολογίας έχουν» αλλά, όπως είπε, «δεν μπορούν, όμως, πια να γίνουν πιστευτοί από κανέναν».

Αναφερόμενος ειδικά στην Ήπειρο σημείωσε ότι «είναι και ένας τόπος ιδιαίτερος, παραμελημένος και φτωχός, αλλά με εξαιρετικά σημαντικές δυνατότητες. Ένας τόπος με περήφανους ανθρώπους που νομίζω ότι αξίζει την προσοχή μας» τονίζοντας ότι «τη μεγάλη εκλογική διαφορά σε αυτή τη μάχη δεν θα την κάνουν τα αστικά κέντρα. Θα την κάνει η περιφέρεια και ιδιαίτερα η Ήπειρος».

Εμφανίστηκε, τέλος, σίγουρος ότι «το ρεύμα νίκης γίνεται ποτάμι». «Μέρα με τη μέρα διαπιστώνουμε ότι η αποφασιστικότητα του λαού μας να σταθεί όρθιος και να διεκδικήσει αξιοπρέπεια δεν μπορεί να ανατραπεί» κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.