Το αιχμηρό tweet του Μητσοτάκη για τις δηλώσεις Τραγάκη για τον γιο του

Με ένα δηκτικό tweet σχολίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης τις δηλώσεις του Γιάννη Τραγάκη, ο οποίος όρισε τον γιο του διάδοχο της έδρας του.

«Στη Νέα Δημοκρατία όλοι κρίνονται κι αξιολογούνται. Κανείς δεν ορίζεται μόνος του υποψήφιος βουλευτής» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ στον λογαριασμό του στο Twitter, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση σε εξόχως αυστηρό τόνο κατά του βουλευτή.

Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε, ο γιος του κ. Τραγάκη, Παναγιώτης, να μην είναι στις λίστες των υποψηφίων του κόμματος τις επόμενες εκλογές. «Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του Κόμματος», σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.