Περιοδεία Κουτσούμπα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Τριήμερη περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα πραγματοποιήσει ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, από την Παρασκευή 9 έως την Κυριακή 11 Ιουνίου.

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου, ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει σε συγκέντρωση, που διοργανώνει η ΤΟ Ξάνθης του ΚΚΕ, στις 8.00 το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.

Το Σάββατο το πρωί, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ θα έχει συναντήσεις με τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα (10.00), με τον αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Μαρκόπουλο (11.00), και στις 12 το μεσημέρι με τον αγροτικό σύλλογο «Ένωση Αγροτών Γιαλοχωρίων».

Στις 8 το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση, που διοργανώνει η ΤΟ Καβάλας του ΚΚΕ, στο πάρκο Φαλήρου, όπου και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Την Κυριακή 11 Ιουνίου, θα βρίσκεται το πρωί στη Χωριστής Δράμας, όπου στις 10.00 θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο για τους σφαγιασθέντες της Χωριστής από τους Βούλγαρους φασίστες, το Σεπτέμβρη του 1941, ενώ στις 10.30 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Δράμας, Χριστόδουλο Μαμσάκο και στις 11.00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση, που διοργανώνει η ΤΟ Δράμας.

Τέλος, το απόγευμα της Κυριακής θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη, όπου στις 7.30 θα μιλήσει σε συγκέντρωση, που διοργανώνει η ΤΟ Έβρου, στην πλατεία Φάρου.