Π. Ρήγας: «Λαλίστατος ο  Μητσοτάκης για το ποδόσφαιρο, για το χρέος δε λέει τίποτα»

Ικανοποιημένος που η κυβέρνηση κατάφερε να κλείσει μία συμφωνία με μηδενικό δημοσιονομικό ισοζύγιο, και να κερδίσει τη μάχη στα εργασιακά, με τους θεσμούς αλλά και αισιόδοξος ότι θα διαψευστούν οι δημοσκοπήσεις αν ο ΣΥΡΙΖΑ κλείσει τις ρωγμές τους με την κοινωνία, δήλωσε σε συνέντευξή του στην «Free Sunday» ο Πάνος Ρήγας, Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το Eurogroup της 22ας Μαΐου απάντησε: «Το βασικό ζήτημα για εμάς πλέον είναι η ρύθμιση του ελληνικού χρέους με τέτοιο τρόπο, που να επιτρέπει την ένταξη της χώρας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης και να ανοίγει την πόρτα στην έξοδο της ελληνικής οικονομίας στις αγορές.»

Επιτέθηκε τέλος στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας: «Η συμφωνία που καταλήξαμε είναι μια συμφωνία με μηδενικό δημοσιονομικό ισοζύγιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι, ενώ τον τελευταίο καιρό ο κ. Μητσοτάκης είναι λαλίστατος για μια σειρά θεμάτων από τη Βενεζουέλα μέχρι το ποδόσφαιρο, ταυτόχρονα υπάρχει μια περίεργη αφωνία από ολόκληρη τη ΝΔ για ένα τόσο κρίσιμο και επίκαιρο ζήτημα όπως αυτό της ρύθμισης του χρέους.»