Νέο «φάουλ» Ερντογάν: Ακύρωσε το διαβατήριο του NBAer Ένες Καντέρ

Και τους αθλητές της χώρας έχει βάλει στο στόχαστρό του ο σουλτάνος Ερντογάν. Θύμα του αυτή τη φορά ο NBAer Ένες Καντέρ.

Η Τουρκική κυβέρνηση ανακάλεσε μέσα της πρεσβείας, το διαβατήριο του Ένες Καντέρ, που είναι σέντερ στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και τον άφησε εγκλωβισμένο στο αεροδρόμιο της Ρουμανίας, υπό την επίβλεψη ανθρώπων της ασφάλειας!
Ο Τούρκος σέντερ δεν έκρυψε ποτέ την αντίθεσή του προς την πολιτική του Ερντογάν με αποτέλεσμα να μην καλείται στην Εθνική μπάσκετ της χώρας του.

«… δεν με κάλεσαν στην προεπιλογή και ο λόγος είναι οι πολιτικές μου απόψεις. Προβληματίζομαι για αυτές τις… δημοκρατικές αξίες που εκφράζονται στο όνομα της πατρίδας μας. Έστω κι έτσι, υποστηρίζω με όλη μου την καρδιά τους φίλους μου που θα παίξουν στην εθνική. Πλέον πρέπει να εστιάσουμε στην επιτυχία της χώρας μας“, έγραφε στο λογαριασμό του στο Twitter.

Η κυβέρνηση τον είχε κατηγορήσει πως συνδέεται με τον Φετουλάχ Γκιουλέν, που θεωρείται απ’ τον Ερντογάν υποκινητής του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Τουρκία τον περασμένο Ιούλιο!