Γεωργιάδης: Θα σας κάνω ρεζίλι των σκυλιών!

Για εκστρατεία λάσπης εναντίον του έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στη Βουλή, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έβαλε το δημοσιογράφο κ. Βαξεβάνη να γράψει ότι «ο Άδωνις ζητάει εκλογές για να υπάρξει παραγραφή». “Έχει υπάρξει παραγραφή από τις εκλογές του Αυγούστου”, διευκρίνισε!

Στη συνέχεια ο Αδ. Γεωργιάδης προκάλεσε την κυβέρνηση να τον παραπέμψει στο ειδικό δικαστήριο: “Να με πάτε στο ειδικό δικαστήριο και παραιτούμαι κάθε παραγραφής, θα σας κάνω εκεί ρεζίλι των σκυλιών. Σκέφτομαι ότι κι εσείς κ.κ Πολάκη, Ξανθέ και Κουρουμπλή δεν έχετε καμία αντίρρηση να ελεγχθούν τα δικά σας πεπραγμένα”.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι “ο κ. Πολάκης με κατηγόρησε για παράνομους διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Όμως η Δικαιοσύνη δεν με έχει καλέσει καν. Όμως στον κ. Πολάκη έχει ασκηθεί δίωξη σε τρεις υπαλλήλους του. Θα αφήσετε να πάνε φυλακή οι τρεις υπάλληλοι του κ. Πολάκη;. Ο λεβέντης γενναίος πολάκης θα αφήσει τους υπαλλήλους του να πάνε φυλακή; Τόσο γενναίος είναι;”

Αναφορικά με την υπόθεση του Ντυνάν δήλωσε πως “ορκίζομαι ότι είμαι χριστιανός ορθόδοξος μη ομοφοβικός. Έτσι καταλήγει ο Μαρτίνης στην κατάθεση. Δεν ντρέπεστε να χρησιμοποιείτε έναν άνθρωπο που λόγω της φυλακής είναι σε σύγχυση; Μόλις εγώ έβγαλα από διοίκηση του Ντυνάν τον Μαρτίνη μπήκε φυλακή. Και τον υπερασπίζεστε;”.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο ΚΕΕΛΠΝΟ: ”Σας προκαλώ να καταθέσετε αν έχετε την απάντηση υπηρεσίας ΚΕΕΛΠΝΟ για αυτούς τους δήθεν 23 διορισμούς που έκανα” και πρόσθεσε ότι “καταθέτω στο Σώμα την καταγγελία εργαζομένων. Το Σάββατο ο Ρόζενμπεργκ προσπάθησε να αλλοιώσει το πρωτόκολλο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Να μην ελέγξουμε γιατί πήγε η αστυνομία;”.