Ο Πετρόπουλος έπαθε Πολάκη: Μετά το κόπι-πάστε, ήρθαν τα... fak news

Μετά το “κοπι-πάστε” (copy paste) και τον ιό “ΧΙΒ” (ΗΙV) του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ο κ. Πετρόπουλος προκάλεσε την εύλογη απορία της Ολομέλειας της Βουλής, για το τι εννοούσε αναφερόμενος στα “fak news”.

Απορία και γέλιο προκάλεσε ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος, καθώς κατά την ομιλία του στην Βουλή, πρόφερε λάθος την αγγλική εκδοχή των ψευδών ειδήσεων. «Στο χώρο του κοινοβουλίου παράγονται τα “Fak News”» επισήμανε, αντί να πει το σωστό «fake news».

Διευκρίνισε, ωστόσο, όσον αφορά τις ψευδείς ειδήσεις, ότι σ’ αυτές εντάσσονται τα δημοσιεύματα για πανηγυρισμούς κάθε φορά που τον συναντούν στο δρόμο οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

«Fak news, δηλαδή ψευδείς ειδήσεις. Ποτέ δεν είπα -όπως υποστηρίζουν οι συνάδελφοι της αντιπολίτευσης- ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες με επευφημούν στους δρόμους», τόνισε ο κ. Πετρόπουλος, ενώ συνέχισε φέρνοντας ακόμη ένα παράδειγμα: «Άκουσα προηγουμένως ότι η κυρία Αχτσιόγλου δεν είναι σήμερα στη Βουλή γιατί βρίσκεται στο Χίλτον. Ούτε αυτό το είπα».