Κυριάκο Μητσοτάκη και ΝΔ στηρίζει ο Ιάσονας Φωτήλας

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει ο Ιάσονας Φωτήλας, λίγες ώρες μετά από τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 Fm», έκανε λόγο για ανακοίνωση λάσπης από την πλευρά του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη και είπε πως δεν έχει μιλήσει με τη ΝΔ, αλλά θα στηρίξει τον Κυρ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ, ανεξάρτητα από την ένταξή του ή όχι στο κόμμα.

Αναφορικά με τη διαγραφή του από το Ποτάμι, ο κ. Φωτήλας είπε πως είχε εκφράσει την αγωνία του για την πορεία του κόμματος, συμπληρώνοντας πως ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, με επιστολή του στο Ποτάμι, είχε χτυπήσει το καμπανάκι κινδύνου και ζητούσε σύγκληση της ΚΟ.

Το Ποτάμι δε μπορεί να έχει αυτόνομη πορεία, πρόσθεσε και τόνισε ότι το πρόγραμμα του κόμματος και τα στελέχη έχουν πολλά να πουν.

Τέλος, ανέφερε πως είχε πει στον Σταύρο Θεοδωράκη ότι η μοναδική ελπίδα για το κόμμα είναι η συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ωστόσο τόνισε ότι δήλωσε ανοιχτός σε κάθε άλλη πρόταση.