Γεωργιάδης: Υπουργός μού είπε ότι ο ΣΚΑΪ θα κλείσει οπωσδήποτε

Σε μια αποκάλυψη σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας ότι Υπουργός της “πρώτης γραμμής” του είπε πως η τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα κλείσει με απόφαση του Νίκου Παππά.

Χωρίς να κατονομάσει τον Υπουργό, ο κ. Γεωργιάδης μετέφερε τα λόγια του πολιτικού: “Μην ανησυχείς, ο ΣΚΑΪ θα κλείσει οπωσδήποτε» φέρεται να του είπε ο εν λόγω Υπουργός.

Συνεχίζοντας ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι «δεν μπορώ να μεταφέρω στην τηλεόραση μία συζήτηση. Εάν προκληθώ όμως θα το πω, ξέρει ποιος το είπε», προσθέτοντας ότι «ο νόμος για τα κανάλια έχει φτιαχτεί για να κλείσει η τηλεόραση του ΣΚΑΙ».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα τον χαρακτηρίσει έτσι και το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Αναφερόμενος στον Νίκο Παππά, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορεί ένα πρόσωπο να παίρνει τους φακέλους στο γραφείο του, να τους ξεφυλλίζει, να παίρνει τηλέφωνο τα φιλαράκια του και να ανοίγει και να κλείνει σταθμούς. Αυτό έπρεπε να το κάνει το ΕΣΡ για να υπάρχει διαφάνεια».