Στη Βουλή έφτασαν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Χωρίς χειροπέδες εισήλθαν από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης στο περιστύλιο, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που είναι προφυλακισμένοι.

Με αστυνομική συνοδεία, ο γενικός γραμματέας της ΧΑ, Νίκος Μιχαλολιάκος, και οι υπόλοιποι βουλευτές οδηγήθηκαν στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Περίπου μισή ώρα νωρίτερα το περιστύλιο και ο διάδρομος που οδηγεί στη δεξιά πτέρυγα της Ολομέλειας αποκλείστηκε σε δημοσιογράφους και επισκέπτες, ενώ και ο ίδιος ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, στάθηκε για αρκετή ώρα στο περιστύλιο παρατηρώντας διακριτικά τα μέτρα της φρουράς.

Μόνη εξαίρεση από τα αυστηρά μέτρα ήταν η στιγμή που η φρουρά επέτρεψε στιγμιαία στον Χρήστο Παππά να χαιρετίσει τη σύζυγο και τον γιο του που τους είχε επιτραπεί να βρεθούν για λίγο στο περιστύλιο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές του κόμματος αυτού με δεδομένο ότι παρόντες στη διαδικασία θα είναι ο αρχηγός Νίκος Μιχαλολιάκος.

Στη διαδικασία θα λάβει μέρος και ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Στάθης Μπούκουρας, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

http://www.tanea.gr/news/politics/article/5191150/sth-boylh-eftasan-oi-profylakismenoi-boyleytes-ths-xryshs-ayghs/