Συνεχίζει τις μυθοπλασίες ο Βαρουφάκης

Τη δική του απάντηση στους ισχυρισμούς του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, δίνει ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, κατηγορώντας τον ότι “συνεχίζει τις μυθοπλασίες, επιχειρώντας να ξαναγράψει την ιστορία (του)”.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο κ. Δραγασάκης σημειώνει ότι η συνάντηση με τον Μάριο Ντράγκι στην οποία αναφέρεται ο κ. Βαρουφάκης, δεν υπήρξε ποτέ και προσθέτει ότι οι μόνες συναντήσεις που είχε με τον κεντρικό τραπεζίτη έγιναν στις 5/5 στη Φρανκφούρτη) και στις 27/6 στις Βρυξέλλες. Επιπλέον διευκρινίζει ότι και οι δύο συναντήσεις έγιναν με τη συμμετοχή του νυν υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε χθεσινές του δηλώσεις, ο Γιάνης Βαρουφάκης ανέφερε ότι ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ήταν αυτός που τον πρόδωσε και τον άδειασε στον κ. Σόιμπλε και τον κ. Ντράγκι, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ο Δραγασάκης πήγε ένα μήνα μετά στη Φρανκφούρτη και του λέει: “Μην ακούς τον Βαρουφάκη θα του προβάλω εγώ βέτο. Οπότε τελειώσαμε. Δεν ήταν ότι δεν βγήκαμε να τα πούμε στον κόσμο”.