Βρισιές και αποδοκιμασίες κατά βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Με βρισιές και αποδοκιμασίες αποχώρησε ο τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρος Παραστατίδης, από εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολύκαστρο.

Η εκδήλωση οργανώθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου, με θέμα την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή με τους πρόσφυγες και τους τρόπους που μπορεί αυτή να αντιμετωπιστεί.

Ωστόσο, την στιγμή που ο κ. Παραστατίδης πήρε τον λόγο, ορισμένοι κάτοικοι της περιοχής που είχαν συγκεντρωθεί εκεί αντέδρασαν έντονα βρίζοντάς τον και χωρίς να του επιτρέπουν να μιλήσει.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψε την αίθουσα ενώ ακόμη τον έβριζαν λέγοντάς του να παραιτηθεί. Οι πιο ψύχραιμοι βοήθησαν τον κ. Παραστρατίδη να αποχωρήσει από την συγκέντρωση με ασφάλεια.

Οπως είπε ο ίδιος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τα άτομα με τα οποία ειχε έναν έντονο διαξιφισμό, προέρχονταν από το χώρο της Χρυσής Αυγής.
«Τοποθετήθηκαν διάφοροι, μετά από κάποιες εισηγήσεις, ζήτησα το λόγο για να τοποθετηθώ και δεν μου επετράπη, κυρίως φραστικά» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι δεν είχε καταστεί σαφές ποια ήταν η πολιτική προέλευση κάποιων ομάδων εκ των οργανωτών.

Ο κ. Παραστατίδης αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη συνάντηση, ενώ την φραστική επίθεση εναντίον του καταδίκασε ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς.
«Υπήρχαν κάποια άτομα άγνωστα σε μένα, όμως, γνωρίζοντας την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής, μπορώ να πω ότι τουλάχιστον οι μισοί ήταν κάτοικοι με ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο τους. Είναι απαράδεκτο το ότι δεν επετράπη στον κ. Παραστατίδη να μιλήσει και επιπρόσθετα να γνωστοποιήσει τις προθέσεις της κυβέρνησης και να δεσμευθεί σε συγκεκριμένες ενέργειες» είπε.