"Στον Τροπικό του Χορού": Η Πέννυ Μπαλτατζή για δύο εμφανίσεις στη "Sfigga"

Με νέα, αλλά και παλιότερά της κομμάτια, η Πέννυ Μπαλτατζή έρχεται στη μουσική σκηνή “Sfiga” για δύο εμφανίσεις, τις Παρασκευές 15 και 22 Απριλίου 2016, για να μεταδώσει -όπως πάντα – χαμόγελα και αισιοδοξία.

ROUS copyΌπως πάντα, υπογράφει στίχους και μουσική και υπόσχεται ένα μουσικό ταξίδι μακρυά από την πραγματικότητα, φέροντας στις αποσκευές της τραγούδια όπως το “Εξωτικό Χαρμάνι” , “Η Δεκάρα”, “Το Γυφτάκι”, αλλά και ολόφρεσκα κομμάτια σε ήχους… ιδιαίτερους:  Ήχους Καραϊβικής , που παραπέμπουν σε τροπικές παραλίες Τσα Τσα – αγριεμένα κι άλλοτε πιο υποχθόνια έρχονται να σας ταξιδέψουν στο χθες όταν η Ρένα Βλαχοπούλου είχε το πρώτο της ραντεβού και η Μαίρη Λίντα έπινε το τελευταίο ποτηράκι. Ή και Καλύψο Σκα και λάτιν ρυθμούς που “αγκαλιάζουν” μια ευρεία γκάμα ελληνικού ρεπερτορίου, ακόμη και λίγο Σουίνγκ έτσι για να ταράξει κι άλλο τα νερά.

Μαζί της οι : Θάνος Κοσμίδης (πλήκτρα φωνητικά ενορχηστρώσεις), Γιάννης Πουπούλης (ηλεκτρική κιθάρα), Βασίλης Νιτσάκης (μπάσο), Χρήστος Βίγκος (τύμπανα, φωνητικά), Νίκος Κόλλιας (επιμέλεια ήχου).