Γ. Κουμουτσάκος: H κυβέρνηση χτίζει την πολιτική της στη σαθρή βάση μιας υποκλοπής

«Εδώ και τρεις μέρες η κυβέρνηση χτίζει την πολιτική της πάνω στη σαθρή βάση μιας υποκλοπής», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στη διαρροή της συνομιλίας Τόμσεν – Βελκουλέσκου, μιλώντας στον Realfm 97,8.

Ο βουλευτής Β’ Αθήνας της Ν.Δ, κατηγόρησε τους κυβερνώντες ότι ‘σπρώχνουν τη χώρα σε απομόνωση’. “Το περιβάλλον της διαπραγμάτευσης από το Σάββατο έχει γίνει δυσμενέστερο για την Ελλάδα. Μετά από αυτή την ιστορία, εμείς πιστεύουμε ότι η Ελλάδα βγαίνει χαμένη. Αυτοαπομονώθηκε”.

Ταυτόχρονα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το αν θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση έως τις 22 Απριλίου. “Έχουμε κάθε λόγο, κι όχι επειδή είμαστε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να είμαστε εξαιρετικά δύσπιστοι, για να μην πω ότι δεν πιστεύουμε την εκτίμηση του κ. πρωθυπουργού», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Στο ερώτημα αν φοβάται επανάληψη του σκηνικού του 2015 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ απάντησε: “Απολύτως. Κι αυτό ακριβώς έλεγα ότι προηγούμενα τα οποία θυμούνται όλοι οι Έλληνες όπως π.χ. η διαβεβαίωση σε όλους τους τόνους ότι καθαρογράφεται η συμφωνία και μετά καταλήξαμε στο παρά 1 της εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη είναι μια ζωντανή μνήμη, είναι στοιχείο προς αξιολόγηση και των τωρινών δεδομένων».