Παρακρατικούς μηχανισμούς που θέλουν να πλήξουν τη ΝΔ καταγγέλλει ο Γ. Κουμουτσάκος

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η αντιπαράθεση Γεροβασίλη – Κουμουτσάκου για την υπόθεση των εκβιασμών, με αφορμή αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ μιλώντας σήμερα το πρωί στο MEGA κατήγγειλε την ύπαρξη παρακρατικών μηχανισμών, που -όπως είπε- αποσκοπούν να τον πλήξουν.

“Εδώ υπάρχει μια λειτουργία σχεδόν παρακράτους. Υπάρχει μια καταγραφή μιας συνομιλίας ιδιωτικής μεταξύ εκπροσώπου Τύπου κόμματος εκλεγμένου βουλευτού και ενός δημοσιογράφου στα πλαίσια μιας άλλης υπόθεσης. Είναι προφανές, είναι εξόφθαλμο, βωά ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Αυτό λοιπόν το τμήμα των συνομιλιών ενός ανθρώπου που έχει προβλήματα με τη Δικαιοσύνη αυτή τη στιγμή αποκόπτεται, μπαίνει σε δικογραφία, φεύγει και διαρρέει από τη δικογραφία, δημοσιοποιείται και αφού δημοσιοποιηθεί στο τέλος, έρχεται παρακαλώ η εκπρόσωπος της κυβέρνησης να το εκμεταλλευτεί, να το παραποιήσει, δολίως και εν γνώσει της ότι δεν έχει καμία σχέση” ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος. Είχε προηγηθεί σκληρή κόντρα ανάμεσα στην Όλγα Γεροβασίλη και τον Γιώργο Κουμουτσάκο με την κυβερνητική εκπρόσωπο να εγείρει πολιτικό θέμα.

Όταν μάλιστα χθες το απόγευμα ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε ότι θα καταθέσει αγωγή και μήνυση στην Όλγα Γεροβασίλη, το Μέγαρο Μαξίμου εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας του μαζί με την αγωγή να καταθέσει και όλα τα τιμολόγια.

“Δεν έχω καμία γνώση των τιμολογίων αυτών. Ήμουν εκτός Ελλάδας προσωπικά, κάτι που έχω ακούσει είναι ότι αυτά είναι τιμολόγια που υπάρχει μια πρακτική που κόβει η εφημερίδα ή κάτι άλλο και μετά βγαίνουν, μάλιστα στη ΝΔ βγήκαν πιστωτικά για να ακυρωθούν, που δεν πληρώθηκαν ποτέ. Εγώ αυτό ξέρω. Η υπόθεση είναι στη Δικαιοσύνη, αν θεωρεί η κυβέρνηση ότι υπάρχει κάτι μεμπτό ας το ψάξει”, τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος το πρωί στο MEGA.

Στις τρεις τηλεφωνικές επικοινωνίες του Τάκη Μούσσα με τον κ. Κουμουτσάκο είναι έκδηλη η προσπάθεια του κατηγορούμενου για συμμετοχή στην υπόθεση των εκβιασμών να κολακέψει τον εκπρόσωπο της ΝΔ χρησιμοποιώντας υπερβολές του προφορικού λόγου όπως η φράση “τους έστειλες για χόρτα”.