Θα μπούμε και εμείς στην κυβέρνηση αν συμφωνήσουν Τσίπρας-Μητσοτάκης

Την ανάγκη σταθερής κυβέρνησης, στην οποία μπορεί να μετάσχει και το ΠΑΣΟΚ, επεσήμανε σήμερα στον ΣΚΑΪ η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, «εξορκίζοντας» το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Η κ. Γεννηματά ξεκαθάρισε ότι «οι εκλογές δεν είναι λύση για τη χώρα, γιατί σημαίνουν στασιμότητα (…) Οι Έλληνες έχουν κατανοήσει οτι κανένα κόμμα μόνο του δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτη την κατάσταση» και υπογράμμισε ότι «χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση που να είναι μέσα και τα δυο κόμματα. Κι όχι να κάθεται το ένα κόμμα στην άκρη του ποτάμιου και να πετροβολά».

Μάλιστα κατέστησε σαφές ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν έχει αρνηθεί ποτέ να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κρίσης… Αν συμφωνήσουν οι κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης θα μπούμε μέσα και εμείς στην κυβέρνηση. Πρέπει να υπάρξει μια ισχυρή κυβέρνηση για να βελτιώσει αυτό το μνημόνιο».

Σε ό,τι αφορά τις αγροτικές κινητοποιήσεις η Φώφη Γεννηματά παρατήρησε ότι «υπάρχουν κι άλλοι τρόποι αντίδρασης για τους αγρότες» ενώ για την κατάσταση που έχει περιέλθει η ελληνική οικονομία η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση λέγοντας ότι με τα capital controls δημιούργησε δημοσιονομικό κενό και ψάχνει να το καλύψει με εισπρακτικά μέτρα.

Πηγή: skai.gr