Τσίπρας και Βαρουφάκης έπαιξαν εν ψυχρώ με την τύχη του έθνους

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρώην Υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη του δεύτερου στον τηελοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τόσο τον Πρωθυπουργό όσο και τον Γ. Βαρουφάκη «ανίκανους και κυνικούς τυχοδιώκτες» κατηγορώντας τους παράλληλα ότι «έπαιξαν εν ψυχρώ με την τύχη του έθνους και με τις ζωές των Ελληνίδων και των Ελλήνων».

Στη δήλωσή του ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι «η διαφορά είναι ότι ο κ. Τσίπρας ήθελε και θέλει το γάντζωμα στην εξουσία παραπλανώντας τον ελληνικό λαό, ήθελε να μας πάει στο τρίτο μνημόνιο κρύβοντάς το, ενώ ο κ. Βαρουφάκης ήταν πιο φιλόδοξος, ήθελε να απειλήσει την Ευρωζώνη με διάλυση, χωρίς να καταλαβαίνει ποιο θα είναι το κόστος για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες».

Κληθείς να σχολιάσει τη συνέντευξη του πρώην ΥΠΟΙΚ ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι «είναι ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο, που δείχνει το μέγεθος της ιστορικής, πολιτικής και νομικής ευθύνης του κ. Τσίπρα και της ομάδας του».