Αντιπαράθεση Μ.Σαλμά - Αλ.Φλαμπουράρη στη Βουλή

«Λασποπόλεμο» από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα κατήγγειλε ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης ο οποίος είχε αντιπαράθεση στη Βουλή με τον βουλευτή της Ν.Δ. Μάριο Σαλμά. Κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού του 2016 ο κ. Σαλμάς υποστήριξε ότι ο κ. Φλαμπουράρης έπρεπε να παραιτηθεί διότι ήταν υπουργός και συμμετείχε σε εταιρεία που λάμβανε δημόσια έργα.

«Θα παρακαλούσα να αναφερθείτε και να αναζητήσετε περισσότερο τα στοιχεία που προκύπτουν από το πόθεν έσχες. Μην συνεχίζετε τον λασποπόλεμο που έχει ξεκινήσει πριν από τις εκλογές από τα γνωστά διαπλεκόμενα συμφέροντα και είχαν ως αποτέλεσμα τον εμπρησμό και την παρολίγον δύσκολη κατάσταση στο σπίτι μου», απάντησε ήπια ο Υπουργός Επικρατείας και πρόσθεσε «μην συνεχίζετε αυτή την τακτική γιατί θα αναγκαστώ να προβώ σε πράξεις που δεν έχω κάνει. Όταν αυτές αγγίζουν τα όρια της ανεντιμότητας παρακαλώ να μην συνεχιστούν».

Ο κ. Σαλαμάς διευκρίνισε ότι «δεν μίλησα για το πόθεν έσχες αλλά για το ασυμβίβαστο της ιδιότητας του υπουργού και του μετόχου από εταιρεία που λαμβάνει δημόσια έργα. Ήσασταν παράλληλα και βουλευτής και μέτοχος και έπρεπε να παραιτηθείτε», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το naftemporiki. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φλαμπουράρης έγινε βουλευτής τον Σεπτέμβριο του 2015 και υπουργός τον Ιανουάριο του 2015.