Η ΚΕΦΕ φέρει την ευθύνη

Την Κεντρική Εφορευτική «έδειξε» ως υπεύθυνη για την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ, λόγω σωρείας τεχνικών προβλημάτων, ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Νέο πεδίο σύγκρουσης φαίνεται ότι θα είναι η αλλαγή του καταστατικού του κόμματος για αλλαγή της εκλογικής διαδικασίας, θέμα που άφησε ανοιχτό ο κ. Αμπατζόγλου, αλλά απέρριψε κατηγορηματικά ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ο καθένας μπορεί να κάνει σπέκουλα στο πρόβλημα… Δεν θέλω να σχολιάσω, αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να δούμε τα επόμενα βήματα ώστε το κόμμα να προχωρήσει για την επόμενη ημέρα. Εμείς προχωρήσαμε με βάση το ισχύον κατάστικτο παρότι διαφωνούσαμε με αυτό» τόνισε ο εκπρόσωπος του κ. Μεϊμαράκη.

Ερωτηθείς δε για το ενδεχόμενο αλλαγή καταστατικού αρκέστηκε να σχολιάσει ότι πρόκειται για «πολιτικές αποφάσεις που δεν θα σχολιάσουμε, θα τις δούμε».

Ο κ. Αμπατζόγλου ξεκαθάρισε δε, ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε αναθέσει την αποκλειστική αρμοδιότητα στην ΚΕΦΕ για να «τρέξει» την εκλογική διαδικασία. Σημειώνεται ότι η πλευρά Μεϊμαράκη δίνει αποτελέσματα από ορισμένα εκλογικά τμήματα, στα οποία είχε ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία χειρόγραφα, σύμφωνα με τα οποία προηγούνταν στην κούρσα της ηγεσίας.