«Γαλλικά» Χρήστου Παππά κατά Κωνσταντινόπουλου μέσα στη Βουλή

Σκηνές «απείρου κάλλους» εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στη Βουλή, καθώς στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων ακούστηκαν απίστευτες ύβρεις που δεν συνάδουν με το κύρος του κοινοβουλίου.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς που επιτέθηκε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.  Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Επιτροπή, αναφέρθηκε, όπως αναφέρει το euro2day, στο πρόσφατο επεισόδιο ξυλοδαρμού, από χρυσαυγίτες, με θύμα τον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο, λέγοντας πως είναι ντροπή το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν συλληφθεί οι δράστες της επίθεσης. Και συνεχίζοντας αναφέρθηκε στο επεισόδιο που έγινε νωρίτερα την Δευτέρα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη σχολιάζοντας μάλιστα πως οι πολίτες δεν μπορούν να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο χρυσαυγίτης βουλευτής Χρήστος Παππας ρωτώντας: «Τι συνέβη σήμερα στη Θεσσαλονίκη;» με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να του απαντά πως «δεν απαντώ σε ανθρώπους που υποκλίνονται στην φωτογραφία του Χίτλερ». Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο Χρήστος Παππάς τότε άρχισε να τον βρίζει λέγοντας «άντε γαμ… ρε μ@λ@κα» και κατόπιν βγήκε από την αίθουσα…

«Ακούσατε τις εκφράσεις. Δεν σας φοβάμαι κ. Παππά ελάτε εδώ να τα πείτε» είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος και ζήτησε από τον πρόεδρο της Επιτροπής να καταγραφούν οι εκφράσεις στα πρακτικά.