Σύγκληση ΚΟ και ΠΕ για να μιλήσουν οι υποψήφιοι για την προεδρία στη ΝΔ

Την άμεση σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας και της πολιτικής επιτροπής για να μιλήσουν οι υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας προτείνει ο βουλευτής του κόμματος Μάκης Βορίδης, που παραδέχεται ότι «λείπουν πολλά» από τον εσωκομματικό διάλογο για την ηγεσία.

Σε συνέντευξή του στη «Real News» ο κ. Βορίδης εξηγεί ότι «λείπει η στρατηγική συζήτηση, η συζήτηση για την αντιπολιτευτική τακτική, για την οργανωτική αναδιάταξη, καθώς και η προγραμματική συζήτηση».

Προτείνει σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Πολιτικής Επιτροπής για να μιλήσουν οι υποψήφιοι, να δεχτούν ερωτήσεις από τους βουλευτές, καθώς και να συμμετάσχουν σε θεματικές συνδιασκέψεις, «ώστε να τους ακούσουν ταυτοχρόνως πάνω σε σχετικά συγκεκριμένη θεματολογία τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος».

Δηλώνει, τέλος, ότι θα στηρίξει «όποιον μπορεί να νικήσει την Αριστερά, όποιον αναλάβει τη μάχη των ιδεών απέναντι στην ιδεολογική ηγεμονία της, όποιον μπορεί να ανανεώσει το κόμμα εν κινήσει, όποιον κάνει τη ΝΔ ένα κόμμα ιδεών και διαλόγου, όποιον διαμορφώσει το πεδίο για μία συντηρητική επανάσταση στην κοινωνία».