Τη Λέσβο επισκέπτεται την Κυριακή ο Πρ.Παυλόπουλος

Στη Λέσβο θα μεταβεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 103η επέτειο της απελευθέρωσης του νησιού. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένεται στη Λέσβο στις 10.15 το πρωί της Κυριακής, όπου θα τον υποδεχθεί ο δήμαρχος Μυτιλήνης Σπύρος Γαλανός, με τον οποίο θα μεταβεί στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αθανασίου, όπου θα τελεστεί δοξολογία.

Εν συνεχεία ο κ. Παυλόπουλος θα βρεθεί στο Ηρώο Πεσόντων για κατάθεση στεφάνου και αμέσως μετά στον χώρο της παρέλασης, στην προκυμαία Μυτιλήνης. Μετά την παρέλαση θα αναχωρήσει για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, όπου στο πλαίσιο ειδικής τελετής θα του επιδοθεί το Χρυσό Μετάλλιο του πανεπιστημίου και στη συνέχεια θα μεταβεί στο έργο ΕΣΠΑ, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά από την περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου.

Ο δήμαρχος Μυτιλήνης θα παραθέσει επίσημο γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος στη συνέχεια αναμένεται να επισκεφθεί το μοναστήρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ στον Μανταμάδο Λέσβου, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Το πρόγραμμα του κ. Παυλόπουλου ολοκληρώνεται με την επίσκεψη στο χωριό Σκάλα Συκαμιάς, όπου θα έχει συνάντηση με κατοίκους της περιοχής.