Γ. Σούκουρης: δεν έχω σχέση με τη ΝΔ, δεν δωροδόκησα κανέναν, μπέρδεψα το ερωτηματικό με την τελεία...

Ο Γιώργος Σούκουρης, ο άνθρωπος που κατονομάστηκε από τη Βουλευτή των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου ως το στέλεχος της ΝΔ που προσπάθησε να τη δωροδοκήσει για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας αρνήθηκε τόσο την καταγγελία όσο και ότι έχει σχέση με το κόμμα της ΝΔ.

«Δεν δωροδόκησα κανέναν, δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τη ΝΔ» επανέλαβε το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Σούκουρης, τον οποίο η βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου κατονόμασε ως τον άνθρωπο που επιχείρησε να τη δωροδοκήσει ώστε να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο Γιώργος Σούκουρης δήλωσε συγγραφέας, είπε ότι δεν είναι μέλος της ΝΔ και παραδέχτηκε ότι έχει επισκεφθεί γραφεία πολιτικών, μεταξύ αυτών της Στυαρούλας Ξουλίδου αλλά και των Νότη Μηταράκη και Άδωνι Γεωργιάδη, με αιτήματα που έχουν σχέση με τις συντάξεις και την ασφάλιση των Βορειοηπειρωτών.

Απέδωσε τα επίμαχα μηνύματα που αντάλλασσε με την βουλευτή των ΑΝΕΛ και τα οποία η ίδια παρέδωσε σε φωτοαντίγραφα στον εισαγγελέα σε προσωπικές του απόψεις και ζήτησε “χίλια συγνώμη” από τον έτερο Βουλευτή τον ΑΝΕΛ Παναγιώτη Μελά, για τον ισχυρισμό του ότι “τα πήρε”.

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι η παρανόηση του μηνύματός του οφείλεται στο ότι στη φράση «1-0 Ο Μελάς τα πήρε» εκ παραδρομής αντί για ερωτηματικό έβαλε τελεία.