Να μη χαθεί κανένα σπίτι, ζήτησε ο Απ. Τζιτζικώστας

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ δήλωσε ότι δεν μπορεί «η πρώτη φορά αριστερά» να ασκεί τέτοια φοροεπιδρομή.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για ανικανότητα, ενώ αναφερόμενος στην προστασία της πρώτης κατοικίας τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να μη χαθεί κανένα σπίτι, γιατί δεν το θέλει κανείς, ούτε η αγορά, ούτε οι τράπεζες, ούτε η κοινωνία. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι «η κυβέρνηση που υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες έρχεται σήμερα και δίνει μια προοπτική της απόγνωσης» ενώ μιλώντας στη συνέχεια για τα εσωτερικά της ΝΔ υποστήριξε ότι «πρέπει πρώτα να αλλάξει τον εαυτό της για να πείσει ότι μπορεί να αλλάξει και τη χώρα» και εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο ίδιος μπορεί να επαναπατρίσει τα 2 εκατ. ψηφοφόρους που έχασε τα τελευταία χρόνια η παράταξη.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ παρατήρησε ότι και οι τέσσερις συνυποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος, θα εγγυηθούν την ενότητα της ΝΔ και εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός ντιμπέιτ.