Τα "ξίφη" τους διασταυρώνουν ξανά στην Αθήνα οι υποψήφιοι στη ΝΔ

Την εσωκομματική αντιπαράθεση που έκανε την εμφάνισή της και στη Μαδρίτη έφεραν πλέον στην Αθήνα οι υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ. Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας, κατηγόρησε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ότι δεν κάνει πράξη όσα λέει για την ενότητα του κόμματος.

Την ίδια ώρα σε συνέντευξή του στα “Νέα” ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας εξήγησε γιατί έθεσε ο ίδιος υποψηφιότητα. Όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε, αποφάσισε να μπει στη μάχη της γαλάζιας ηγεσίας επειδή “η ΝΔ δεν έχει άλλο χρόνο” και ότι ο ίδιος δεν ήθελε να είναι “μελλοντικός δελφίνος”.

Από τη μεριά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ υπογράμμισε ότι παραμένει φίλος με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη αλλά στη Μαδρίτη “δεν δόθηκε η αίσθηση της ομάδας”. Για το μέλλον της ΝΔ μίλησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας ο οποίος τόνισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν πηγαίνει καλά και πως πρέπει η ΝΔ να είναι ο ισχυρός εναλλακτικός πόλος.

Το σχόλιο του Γ. Κουμουτσάκου στο twitter είχε αποδέκτες όσους δημιουργούν ένταση στο εσωτερικό της ΝΔ. Συγκεκριμένα έγραψε: “Σοφοκλής επίκαιρος προς κάθε κατεύθυνση: ‘Υβρις φυτεύει τύραννον – Η αυθάδεια και η αλαζονεία γεννούν τυράννους”.