Ηθικά έκπτωτος ο κ. Τσίπρας

Ηθικά έκπτωτο χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Μιλώντας σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι ο Πρωθυπουργός κορόιδεψε τον ελληνικό λαό, καθώς αφού του υποσχέθηκε την 13η σύνταξη, τώρα έρχεται και του κόβει την 12η και επεσήμανε ότι “ενώ ο κ. Τσίπρας έλεγε προεκλογικά ότι θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ, τώρα όχι απλά δεν καταργείται, αλλά ενισχύεται η φοροκαταιγίδα σ’ όλη την ακίνητη περιουσία”.

Μάλιστα ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης έσπευσε να σημειώσει ότι «όταν ο κ. Τσίπρας ζητάει τώρα προτάσεις να του θυμίσω ότι προεκλογικά είχα καταθέσει κοστολογημένες προτάσεις ισοδύναμων μέτρων που αφορούσαν στην περικοπή των δαπανών».

Σε ό,τι αφορά την εσωκομματική διαδικασία, υποστήριξε ότι η Ν.Δ. χρειάζεται τους απλούς ανθρώπους, ώστε να γυρίσει σελίδα και πρόσθεσε ότι δεν μπορώ να φανταστώ ότι τα ψηφοδέλτια θα στελεχώνονται μόνο με κομματικά στελέχη που δεν έχουν κολλήσει ένσημα.

Καταλήγοντας ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης κατήγγειλε ότι η Νέα Δημοκρατία σήμερα είναι ένα κόμμα μηχανισμών και όλοι προσδιορίζονται ανάλογα με τον ποιον ξέρουν και ξεκαθάρισε ότι «με μένα αυτά θα τελειώσουν».