Δεν τίθεται θέμα Μπόλαρη

«Για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τίθεται κανένα θέμα για τον Μ. Μπόλαρη» ξεκαθαρίζει το Γραφείο Τύπου του κόμματος σε ανακοίνωσή του με αφορμή -όπως σημειώνει- «αιτιάσεις που υπήρξαν για τον  υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης». Αξίζει να σημειωθεί ότι ενστάσεις για την τοποθέτηση του Μάρκου Μπόλαρη στη θέση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης εξέφρασε το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι διετέλεσε Υφυπουργός Υγείας το 2012, όταν ο τότε Υπουργός είχε δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες οροθετικών γυναικών.

Ο ίδιος ο κ. Μπόλαρης εξέφρασε νωρίτερα σήμερα, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, την έκπληξή του για την ανακοίνωση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι το 2012 δεν είχε ευθύνη ως υφυπουργός Υγείας για την υπόθεση διαπόμπευσης των οροθετικών.

«Ούτε αρμοδιότητες είχα, ούτε καμία εμπλοκή στο θέμα και απορώ με πόση προχειρότητα μπορεί να χειριστεί κανείς ένα ζήτημα, το οποίο αφορά πραγματικά δικαιώματα και αυτών που είχαν εμπλακεί, αλλά και αυτών που καταγγέλλονται σήμερα με ανακρίβεια και αναλήθειες στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμησης», σημείωσε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Αναφορικά με το ενδεχόμενο να υποβάλει παραίτηση, σημείωσε ότι «δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνω κάτι, γιατί δεν έχω καμία εμπλοκή. Με αυτά τα θέματα έχει ασχοληθεί η δικαιοσύνη κ.λπ. Καμία εμπλοκή πουθενά. Δεν θα κάνω απολύτως τίποτα».