Π. Λαφαζάνης: Η αποχή ισοδυναμεί με μνημόνια και λιτότητα

Αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, απευθυνόμενος σε μέλη και στελέχη της Λαϊκής Ενότητας, σε γνωστό μαγαζί, στη Νίκαια. Ο κ. Λαφαζάνης εκτίμησε ότι το θετικό αποτέλεσμα για τη Λαϊκή Ενότητα θα έχει συνέπειες πολύ διαφορετικές από αυτές που σχεδιάζουν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, ενώ διαβεβαίωσε ότι «τα μνημόνια θα πέσουν».

«Οι εκλογές αυτές είναι πολύ κρίσιμες για τον τόπο μας» τόνισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας και πρόσθεσε ότι «πρόκειται πρώτα – πρώτα για εκλογές που αφορούν στη νεολαία, την οποία θέλουμε να στηρίξουμε ώστε να μην ξενιτεύεται για να βρει δουλειά». Απευθύνοντας έκκληση στους νέους να συμμετάσχουν στην εκλογική αναμέτρηση, προειδοποίησε ότι η αποχή ισοδυναμεί με μνημόνια και λιτότητα που είναι ταφόπλακα για την Ελλάδα.

Το «παρών» έδωσαν ο Μανώλης Γλέζος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Στάθης Σταυρόπουλος, ο Κώστας Ήσυχος, η Νάντια Βαλαβάνη, ο Δημήτρης Στρατούλης, ο Βασίλης Πριμιτήρης, η Μάνια Μπαρζέφσκι, ο Αντώνης Νταβανέλος και άλλα στελέχη.