Τι είπαν Βενιζέλος και Ντράγκι στην αίθουσα VIP των Βρυξελλών

Μια ξαφνική συνάντηση που τον έκανε να μοιάζει εμφανώς προβληματισμένος μετά την ολοκλήρωσή της είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος. Καθώς βρισκόταν στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου των Βρυξελλών, περιμένοντας το αεροπλάνο που θα τον μετέφερε στην Ελλάδα, έπεσε πάνω στον Μάριο Ντράγκι.

Από το εκτός προγράμματος τετ α τετ των δύο ανδρών, το οποίο κράτησε περίπου μισή ώρα, την περασμένη Δευτέρα, δεν διέρρευσε τίποτα. Ο κ. Βενιζέλος δεν θέλησε να αποκαλύψει τι του είπε ο σημαντικός συνομιλητής του. Ισως γιατί είχε κακά νέα. Διότι, ως γνωστόν, ο φλύαρος κ. Βενιζέλος αν είχε καλά νέα και επαίνους θα τα μάθαινε όλη η Ελλάδα!

Αν κρίνουμε λοιπόν από τη χθεσινή «βόμβα» που έριξε ο Μάριο Ντράγκι δηλώνοντας πως δεν είναι «ούτε αναγκαία, ούτε χρήσιμη» μια αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους -δήλωση που πάγωσε την ελληνική κυβέρνηση, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ- είναι προφανές ότι ο επικεφαλής της ΕΚΤ προϊδέασε τον κ. Βενιζέλο και πιθανότατα του έσφιξε τα λουριά. «Σταματήστε τους λεονταρισμούς και συνεννοηθείτε», ίσως του είπε ο κ. Ντράγκι. Το αν μαστίγωσε, κιόλας, τον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης για τους λεονταρισμούς του ΠΑΣΟΚ και για τις κορόνες «θα διώξουμε την Τρόικα, εμείς λέμε “όχι”» κ.λπ. δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε τη συνέχεια:

http://www.iefimerida.gr/news/179048/ti-eipan-venizelos-kai-ntragki-stin-aithoysa-vip-ton-vryxellon#ixzz3JVzF69ne