Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στους ΑΝ.ΕΛ. για τα υποβρύχια

«Τώρα που πάμε για εκλογές και τα ποσοστά του καταρρέουν, ο κ. Καμμένος πανικοβλημένος, δυστυχώς κατρακυλά και ο ίδιος μέσα στη λάσπη, σπιλώνοντας τους πάντες», επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, με αφορμή την επίθεση που εξαπολύει τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ  στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

«Είναι απορίας άξιον γιατί ο κ. Καμμένος, ενώ διετέλεσε υπουργός το 2009 στην ίδια κυβέρνηση, δεν έκανε ποτέ αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα, εδώ και έξι χρόνια. Δεν έκανε καμία αναφορά από τον Ιανουάριο έως σήμερα ως καθ’ ύλην Υπουργός Άμυνας», σημειώνει η Ν.Δ.

Παράλληλα, η Συγγρού διερωτάται «γιατί ο κ. Τσίπρας καλύπτει τον κυβερνητικό του εταίρο στα λασποκαμώματά του;», καθώς και αν θα απαντήσει ή όχι ο πρώην υπασπιστής ΓΕΝ του κ. Παπαντωνίου και σημερινός Α/ΓΕΕΘΑ. «Εμείς δεν θα ασχοληθούμε άλλο και δεν θα παρακολουθήσουμε στον κατήφορό του τον κ. Καμμένο», καταλήγει η Ν.Δ.

Νωρίτερα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες χαρακτήρισαν «υπόδικο» τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, όπως αναφέρει το naftemporiki. Οι ΑΝΕΛ κάλεσαν τον πρόεδρο της Ν.Δ. να απολογηθεί στους έξι ανώτατους εισαγγελικούς λειτουργούς. Ο ελληνικός λαός, τόνισαν οι ΑΝΕΛ, περιμένει ακόμα τον κ. Μεϊμαράκη να προσκομίσει το έγγραφο που ο ίδιος επικαλέστηκε προχθές στην εκπομπή «Στον ενικό», στο οποίο, κατά τους ισχυρισμούς του κ. Μεϊμαράκη: «ο εισαγγελέας λέει ότι δεν προκύπτει κάποιο στοιχείο εις βάρος μου».

«Αναμένουμε από τον κ. Μεϊμαράκη να κατονομάσει δημόσια τις ποινικές δικογραφίες που δήθεν εκκρεμούν εις βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ, όπως ψευδώς ανέφερε», κατέληξαν οι ΑΝΕΛ.