Για τσίπουρα με νεολαίους στον Βόλο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Μαγνησία, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης επέλεξε να χαλαρώσει δίπλα στη θάλασσα με τσιπουράκι παρέα με νεαρά στελέχη του κόμματος. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο μικρό διάλειμμα από το σφιχτό προεκλογικό του πρόγραμμα, βρέθηκε στην Αγριά όπου και απόλαυσε τσίπουρο και μεζέδες.

meimarakis-volos-ena

Όπως ήταν φυσικό την συζήτηση μονοπώλησαν τα προβλήματα της νέας γενιάς και οι άμεσες λύσεις για την ανεργία και την απασχόληση που προωθεί η Ν.Δ. Ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε την ανάγκη να συστρατευτούν οι νέοι άνθρωποι με την Νέα Δημοκρατία σε αυτή τη δύσκολη μάχη για νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στο τραπέζι μαζί με τον κ. Μεϊμαράκη βρέθηκαν, ο Χρήστος Χρόνης αναπ. Υπεύθυνος Επαρχιακού ΟΝΝΕΔ, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Θανάσης Μόρας, η πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΟΝΝΕΔ Βόλου Αθηνά Ελευθερίου, ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΟΝΝΕΔ Αλμυρου Γιάννης Μαμούρας, αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΟΝΝΕΔ Βολου Νίκος Χουλιαράς ,το μέλος ΔΗΜΤΟ ΟΝΝΕΔ Βόλου Γιώργος Τολιόπουλος, το μέλος της ΔΑΠ Απόστολος Κουταρέλος , το μέλος Οργανωτικού ΝΔ Σπύρος Δεσύλλας , το μέλος της ΝΔ Κατερίνα Πατσογιάννη.

meimarakis-volos-tessera

meimarakis-volos-dyo