Δεν θα γίνουν επαναληπτικές εκλογές δηλώνει ο Δ. Παπαδημούλης

Την βεβαιότητα ότι δεν θα γίνουν επαναληπτικές εκλογές, ακόμα και αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πετύχει την αυτοδυναμία, εξέφρασε σε νέες του σημερινές δηλώσεις ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο κ. Παπαδημούλης εξέφρασε την άποψη ότι θα υπάρξει σταθερή κυβέρνηση τετραετίας με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ και εντολοδόχο Πρωθυπουργό τον Τσίπρα.

«Η καλύτερη εγγύηση για σταθερή κυβέρνηση τετραετίας είναι να πετύχουμε τον στόχο της αυτοδυναμίας, δεν είναι εύκολος, είναι δύσκολος, δεν θα είναι περίπατος οι εκλογές για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά είναι εφικτός, αν δεν πετύχουμε τον στόχο της αυτοδυναμίας ένα πρέπει να είναι σίγουρο, ότι δεν θα υπάρξουν επαναληπτικές εκλογές, ότι θα υπάρξει κυβέρνηση στον τόπο και κυβέρνηση τετραετούς διάρκειας», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών λέγοντας ότι «το προβάδισμα στις εκλογές θα το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και με καθαρή διαφορά και επομένως εντολοδόχος Πρωθυπουργός ο Τσίπρας και άρα η κυβέρνηση θα πρέπει να συγκροτηθεί με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, το πρόγραμμά του».

Καταλήγοντας ο κ. Παπαδημούλη, κατέστησε σαφές ότι οι πολίτες ζητούν πιο συγκεκριμένο πρόγραμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν θέλουν την επαναφορά ενός φθαρμένου και αμαρτωλού πολιτικού κατεστημένου.