Συνεχείς επαφές Λαφαζάνη στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής

Επαφές με πολιτικούς αρχηγούς και κοινωνικούς φορείς συνεχίζει και σήμερα ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής, την οποία έχει δηλώσει πως θα αξιοποιήσει πλήρως με στόχο τον διάλογο και όχι τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα ο κ. Λαφαζάνης θα συναντηθεί στις 15:30 στη Βουλή με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Νωρίτερα, θα έχει συναντήσεις, με αντικείμενο τις ιδιωτικοποιήσεις, με εκπροσώπους των ΓΕΝΟΠ, ΟΜΥΛΕ, ΟΣΥΠΑ, ΠΟΣ, ΟΜ ΕΥΔΑΠ, Επιτροπή Ενάντια στο ΤΑΙΠΕΔ, Επιτροπή Αγώνα Αεροδρομίου Ελληνικού.

Επίσης, θα συνομιλήσει για θέματα που αφορούν τα εργασιακά και το ασφαλιστικό με εκπροσώπους των ΑΔΕΔΥ, Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, Σύλλογος Μισθωτών Μηχανικών, ΠΟΘΑ  ενώ το απόγευμα θα συνομιλήσει με εκπροσώπους συνταξιούχων και αγροτών, καθώς και με εκπροσώπους της ΓΣΕΒΕΕ.

Αύριο στις 18:00 ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας θα συναντηθεί με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, και στις 19:00 με την ηγεσία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Παράλληλα την ίδια ημέρα θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Αρτοποιών, του Συλλόγου Πρακτορείων ΟΠΑΠ, της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Φορτηγών, της ΕΣΑμεΑ, της ΠΟΜΙΔΑ και των Κοινωνικών Ιατρείων Αττικής.