Συνάντηση Μεϊμαράκη - Γεννηματά το Σάββατο και σκέψεις για πρόωρη επιστροφή της διερευνητικής

Συνάντηση με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά θα έχει το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στη Βουλή ο Πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο των επαφών που έχει ο κ. Μεϊμαράκης μετά την ανάληψη της διερευνητικής εντολής σχηματισμού κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η ΝΔ είχε διατυπώσει σαφώς την επιθυμία της να εξαντλήσει τις υπάρχουσες δυνατότητες και να εξετάσει το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης από την υπάρχουσα Βουλή. Το ενδεχόμενο απέκλεισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης με τον οποίο συναντήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα ο κ. Μεϊμαράκης.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά και τις επαφές που είχε με την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο αρχηγός της ΝΔ είπε πως προτίθεται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον κ. Τσίπρα, κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο Σάββατο, χωρίς όμως να έχει «κλειδώσει» τίποτα.  Κατά πληροφορίες, φέρεται να υπάρχουν πλέον σοβαρές αμφιβολίες για την κατάληξη της διερευνητικής εντολής ενώ φαίνεται να εξετάζεται το ενδεχόμενο παράδοσής της πρόωρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.