Ευ. Μεϊμαράκης: Οι Ευρωπαίοι δεν βλέπουν με καλό μάτι πέμπτη εκλογή σε ένα χρόνο

Επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι επιχειρεί να λύσει τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ με προσφυγή στις κάλπες εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις υπέρ της διεξαγωγής εκλογών από Υπουργούς όπως ο Πάνος Σκουρλέτης παρά τις συστάσεις της περασμένης Παρασκευής να σταματήσει η εκλογολογία ο κ. Μεϊμαράκης διερωτήθηκε «ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν τον κ. Τσίπρα; Τόσο αναξιόπιστος έχει γίνει;».

«Αν είναι τόσο τακτικιστής που δεν τον πιστεύει ούτε ο Σκουρλέτης ότι ένα εσωκομματικό του ζήτημα θα το λύσει στο συνέδριο αλλά θα μας πάει σε εκλογές που θα πάνε πίσω τη χώρα και πιθανόν να σημαίνει και άλλο ένα μνημόνιο, τότε είναι πολύ σοβαρό υπουργοί όπως ο κ. Σκουρλέτης να μην τον εμπιστεύονται» ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε «μεγάλο πολιτικό τυχοδιωκτισμό το να λύσεις ένα εσωτερικό πρόβλημα με προσφυγή στο λαό εις γνώση σου» προειδοποιώντας ότι οι Ευρωπαίοι δεν βλέπουν με καλό μάτι την προσφυγή για 5η φορά σε κάλπες την ώρα που δίνουν τα χρήματά τους.

Κάλεσε τον Πρωθυπουργό να ανακοινώσει τις αποφάσεις του και η οικονομία να πάρει μπρος ενώ ερωτηθείς αν η ΝΔ θέλει εκλογές ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε απευθυνόμενος και στο εσωτερικό του κόμματός του ότι «γιατί να μην τις θέλει η ΝΔ τις εκλογές; Τι έχει να χάσει; Δεν είμαι δεμένος αν χάσουμε, δεν με αφορούν αυτά τα προβλήματα».

Καταλήγοντας, προειδοποίησε ότι «όποιος κερδίσει θα αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα για να πάρει η οικονομία μπροστά και θα βρεθούμε μπροστά σε ένα σκηνικό κοντά σε αυτό του 2010».