Θεοχάρης: Η κυβέρνηση ετοιμάζει μετάβαση στη δραχμή - "Ντροπή" απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Στην καταγγελία ότι στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου σε συνεργασία με στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους εργάζονται για την μετάβαση της χώρας στη δραχμή προέβη ο κ. Χάρης Θεοχάρης στην Ολομέλεια της Βουλής προκαλώντας την έντονη αντίδραση των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της παριστάμενης Αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώς Φωτίου.

Ο κ. Θεοχάρης κατηγόρησε την κυβέρνηση πως άλλαξε τον νόμο για το δημοψήφισμα με Πράξη Νομικού Περιεχόμενου μετά όμως την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος τονίζοντας παράλληλα ότι «αυτό είναι το ήθος της αριστεράς. Θα αλλάξετε και τον νόμο για τις εκλογές μετά την προκήρυξή τους;». Καταλήγοντας ο Βουλευτής του Ποταμιού κάλεσε τους πολίτες να πουν «ναι» στην Ελλάδα και «όχι» στον διχασμό και στις ουρές της ντροπής.

Απαντώντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε, ότι “η σημερινή δήλωση του κ. Θεοχάρη, εκτός από σενάριο επιστημονικής φαντασίας,  αποτελεί μνημείο ανευθυνότητας, πόσο μάλλον όταν είναι εκπρόσωπος ενός κόμματος το οποίο ευαγγελίζεται την “ευθύνη”. Ντροπή και τίποτα άλλο”.