Το brand «The Luxury Collection» αποκτά παρουσία στα Δωδεκάνησα

Παρουσία στα Δωδεκάνησα αποκτά το brand The Luxury Collection, μετά την υπογραφή συμφωνίας της Marriott International με το Patmos Aktis Suites & Spa, που αναμένεται να ανοίξει το καλοκαίρι του 2024 στην Πάτμο πλήρως ανακαινισμένο, με την πλήρη επωνυμία Patmos Aktis, a Luxury Collection Resort & Spa, Greece.

Στην παραπάνω ανακοίνωση προέβη από το Λονδίνο η Marriott International, Inc., τονίζοντας ότι θα αποτελεί το μοναδικό πολυτελές θέρετρο στο νησί της Πάτμου, έναν προορισμό που φημίζεται για τη γραφική του ακτογραμμή και τη μοναδική, πνευματική ενέργεια.

Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει 56 δωμάτια, σουίτες και βίλες, ενώ προβλέπεται επιπλέον κατασκευή δωματίων το 2025, και η δημιουργία ενός σύγχρονου εστιατορίου που θα σερβίρει τοπικά εδέσματα με μια μοντέρνα προσέγγιση, καθώς και ένα μπαρ στη βεράντα με μαγευτική θέα τον κόλπο. Το σχέδιο της ανακαίνισης έχουν αναλάβει τα αρχιτεκτονικά γραφεία Stylianidis Vaggelis Architects και Anastassiadis Architecture & Design.

Οι προσδοκίες της Marriott στην Ελλάδα

«Η Ελλάδα συνεχίζει να είναι ένας εξαιρετικά περιζήτητος προορισμός αναψυχής για τους ταξιδιώτες μας από όλο τον κόσμο», δήλωσε η Helen Leighton, Αντιπρόεδρος-Luxury Brands, Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Marriott International. «Η έλευση του brand The Luxury Collection στο ειδυλλιακό νησί της Πάτμου στα Δωδεκάνησα, εδραιώνει περαιτέρω την ηγετική του θέση στην αγορά της πολυτελούς φιλοξενίας. Παράλληλα, προσφέρει στους επισκέπτες μας, πρόσβαση σε έναν μαγευτικό και σχετικά ανεξερεύνητο προορισμό, δίνοντας τους τη δυνατότητα να γνωρίσουν την αυθεντική Ελλάδα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τους ιδιοκτήτες αυτού του πανέμορφου θέρετρου για να φέρουμε αυτό το έργο σε πέρας».

patmos-room_2

Προοπτικές πολυτελούς φιλοξενίας στην Πάτμο

Ο κ. Νίκος Καραμούζης, Πρόεδρος του Επενδυτικού Ταμείου SMERemediumCap (SMERC), στο οποίο ανήκει το ξενοδοχείο Patmos Aktis, δήλωσε: «Το άνοιγμα του Patmos Aktis, Luxury Collection Resort & Spa, Greece θα αποτελέσει σημαντικό ορόσημο για το νησί της Πάτμου και στρατηγικό επίτευγμα για το ξενοδοχείο. Μέσω της συμμαχίας του Patmos Aktis Suites & Spa με ένα διεθνούς φήμης brand στην αγορά της πολυτελούς φιλοξενίας, προσβλέπουμε στην ανάδειξη της φήμης της Πάτμου ως τουριστικό προορισμό με υψηλές προδιαγραφές, και στη διασφάλιση της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας και ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας. Σε συνεργασία με την εταιρεία Ad Hoc Hospitality Consultants, είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τη συμβολή μας στην ανάπτυξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και στη νέα εποχή που διανοίγεται για την Πάτμο».

patmos-lobby