Επιστρέφει το Hard Rock Cafe

Υπό την διεύθυνση της μητρικής αμερικάνικης εταιρίας, Hard Rock International, κι όχι με τη μορφή franchise, επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας, το “Hard Rock Cafe“.

Σε 900 τετραγωνικά, με χωρητικότητα 200 άτομα, με καθαρά Rock διακόσμηση, το αγαπημένο στέκι πολλών ροκάδων, το νέο Hard Rock Cafe στο Μοναστηράκι, αναμένεται να λειτουργήσει το καλοκαίρι του 2015.

Το μπαρ θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το καλοκαίρι του 2015 και το εστιατόριο το Νοέμβριο του 2015. Το κυρίως εστιατόριο προβλέπεται ότι θα προσφέρει 80 νέες θέσεις εργασίας. Το RockShop θα διαθέτει αξεσουάρ εμπνευσμένα από την rock “n” roll κουλτούρα, καθώς και συλλεκτικά HardRockCafé είδη που είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά για το κατάστημα της Αθήνας και θα πωλούνται μόνο σε αυτό.

Τα μουσικά αναμνηστικά της συλλογής του Hard Rock θα κοσμούν τους τοίχους του Hard Rock Cafe Athens, όπως ακριβώς συμβαίνει και στα αμερικάνικα μαγαζιά της εταιρίας.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που το αυθεντικό Hard Rock ξεκινάει στην μοναδική πόλη των Αθηνών υπό τη διοίκηση της Hard Rock Café International. Έχουμε βρει το ιδανικό σημείο, στην καρδιά της Αθήνας και ανυπομονούμε να μυήσουμε και πάλι τους επισκέπτες μας στο Αμερικάνικο φαγητό και την rock n” roll ατμόσφαιρα, αφουγκραζόμενοι την ελληνική κουλτούρα και την δυναμική Ελληνική μουσική σκηνή“, δήλωσε ο David Pellow, Area Vice President of Operations, Europe, της Hard Rock International.