Στις μεταρρυθμίσεις με αναπτυξιακό πρόσημο εστιάζει το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών

Στις μεταρρυθμίσεις που θα ωθήσουν την ανάπτυξη και θα οδηγήσουν στην έξοδο από την κρίση αναμένεται να εστιάσει το 2ο ετήσιο συνέδριο του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών το οποίο θα πραγματοποιηθεί 2 με 5 Μαρτίου στους Δελφούς.

Το συνέδριο θα επιχειρήσει επίσης να αποτυπώσει τις διεθνείς τάσεις και να εξετάσει τις προκλήσεις και τις προοπτικές που ανοίγονται για την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ελληνική πλευρά θα παρουσιάσουν οι συζητήσεις για τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις, αλλά και τις μεταρρυθμίσεις που αφορούν την παιδεία και την συνταγματική αναθεώρηση.

Από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν μεταξύ άλλων: ο Υφυπουργός Oικονομίας και Aνάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, ο πρώην Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης, ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής, η εντεταλμένος σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου, ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου Σίμος Αναστασόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος των Ελληνικών Χρηματιστήριων Σωκράτης Λαζαρίδης.