Από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου το 100% Hotel Show

Εστιάζει σε κατασκευές, υπηρεσίες, καινοτομία και ψηφιακές υπηρεσίες

Από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί τo 100% Hotel Show, έκθεση η οποία απευθύνεται σε ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού, από όλους τους χώρους, αφού εκτός από τον κατασκευαστικό τομέα, στο πλαίσιο του οποίου θα παρουσιαστούν πρωτοποριακές λύσεις, δίνεται έμφαση στις υπηρεσίες, την καινοτομία, αλλά και τις ψηφιακές υπηρεσίες.

Πέρα από την ενημέρωση των ξενοδόχων για τις νέες τάσεις, στόχος του 100% Hotel Show, είναι να προσφέρει μια πλατφόρμα για την ανταλλαγή απόψεων και την παρουσίαση προτάσεων και λύσεων σε ζητήματα, όπως η διαδικτυακή παρουσία, η διάθεση του τουριστικού προϊόντος, οι μέθοδοι ανάπτυξης πωλήσεων, καθώς και η ανταγωνιστική ανάπτυξη του ξενοδοχειακού προϊόντος.

Η δομή της έκθεσης αποβλέπει στη δημιουργία μίας έκθεσης σημείου συνάντησης της αγοράς, η οποία θα προωθεί την ανάπτυξη της δικτύωσης και επιχειρηματικής συνεργασίας (Networking & Business Development), τόσο μεταξύ των εκθετών όσο και μεταξύ των επισκεπτών, με στόχο την τουριστική ανάπτυξη. Το σημείο αναφοράς για όλους είναι η ενασχόληση με τον τουρισμό. Στα ειδικά διαμορφωμένα Meeting Point Areas, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να συναναστραφεί και να αναπτύξει επαφές με στόχο τη συνεργασία και με τους υπόλοιπους επισκέπτες της έκθεσης, όπως με ξενοδόχους, τουριστικούς πράκτορες, Tour Operators, Media, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, εταιρείες κατασκευής ξενοδοχείων, οικονομικούς σύμβουλους, Marketing Managers και λοιπούς εμπλεκόμενες με τον τουρισμό.

Ανάμεσα στις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται είναι:

∙ Αποδοτική συμμετοχή στις Τουριστικές Εκθέσεις
∙ Τάσεις Ευρωπαϊκής και παγκόσμιας οικονομίας 2015-16
∙ Παρουσίαση του ΑCVB σχετικά με το Travel Trade Athens.
∙ Αθήνα: Ενας προορισμός σε αφύπνιση, προβλήματα και προοπτικές
∙ 2016 Έτος Ρωσίας
∙ Αθλητικός Τουρισμός (Αχιλλέας Τζίμας).
∙ Εσωτερικός Τουρισμός, παρόν και μέλλον
∙ Ελληνικά Αεροδρόμια: Η σημασία τους για τον τουρισμό και οι προοπτικές αποτελεσματικής λειτουργίας παλαιών και νέων αεροδρομίων.
∙ Η Γαστρονομία δίνει ταυτότητα και ενισχύει το ελληνικό τουριστικό προϊόν
∙ Συστήματα διαχείρισης και Σήματα (ISO, HACCP, Ecolabel, Ελληνική κουζίνα κτλ).
∙ Η επιχειρηματικότητα έχει μέλλον και στην Ελλάδα

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=660440