Δύο βραβεία για το Discovergreece.com στα Ermis Αwards 2014

Πάνω από 1,6 εκατ. επισκέπτες και 300.000 μέλη σε εννέα μήνεςΣε δύο κατηγορίες βραβεύτηκε το Discovergreece.com, η ψηφιακή πλατφόρμα της Marketing Greece, κατά την τελετή απονομής των Ermis Αwards 2014, στις 16 Δεκεμβρίου.

Οι δύο διακρίσεις, ένα χρυσό βραβείο στην κατηγορία Websites (Tourism/Travel) και ένα ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Mobile Websites, έρχονται ως επιστέγασμα των συντονισμένων ενεργειών της Marketing Greece για τη δημιουργία μίας άρτιας τεχνολογικά και αισθητικά τουριστικής ψηφιακής πλατφόρμας η οποία είναι προσαρμοσμένη στα υψηλότερα παγκόσμια πρότυπα.

Κατά τη διάρκεια ανάπτυξης της πλατφόρμας, η ομάδα της Marketing Greece, εστίασε στην προβολή των ελληνικών προορισμών και θεματικών ενοτήτων με τρόπο που να συναρπάζει τον επισκέπτη και να τον προσκαλεί να ανακαλύψει τις ομορφιές της Ελλάδας από κοντά.

«Η σημερινή βράβευση είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς της ομάδας της Marketing Greece σε συνεργασία με την Linakis Digital και μας κάνει όλους να νιώθουμε χαρά και υπερηφάνεια για μία πλατφόρμα, διεθνών προδιαγραφών, που παρουσιάζει την Ελλάδα με ένα μοναδικό τρόπο», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Marketing Greece κ. Ιωσήφ Πάρσαλης, στο πλαίσιο της βράβευσης. Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι «ο πήχης έχει τεθεί πολύ ψηλά και σχεδιάζουμε μια σειρά από ανανεώσεις και προσθήκες με μοναδικό στόχο την όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Το Discovergreece.com είναι η ψηφιακή πύλη της Ελλάδας, ανοιχτή σε κάθε μικρή επιχείρησή, προορισμό ή ιδέα που προωθεί τη χώρα μας».

Τα βραβεία αποτελούν τον κορυφαίο θεσμό του κλάδου της διαφήμισης και της επικοινωνίας στην Ελλάδα, ο οποίος διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ενωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ).

Πάνω από 1,6 εκατ. επισκέπτες και 300.000 μέλη σε εννέα μήνες

 Μέσα σε εννέα μήνες πάνω από 1,6 εκατ. επισκέπτες από όλο τον κόσμο έχουν περιηγηθεί στις σελίδες του Discovergreece.com και είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους ελληνικούς προορισμούς και να αποκτήσουν πρόσβαση σε έναν συναρπαστικό κόσμο εικόνων και πληροφοριών, μέσα από 60 videos, πάνω από 3.000 φωτογραφίες και 130.000 λέξεις περιεχομένου σε πέντε γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ρωσικά).

Η ψηφιακή κοινότητα του Discovergreece.com αριθμεί πάνω από 300.000 μέλη και υποστηρικτές, με τους οποίους υπάρχει καθημερινός διάλογος και διάδραση. Για το 2015, προγραμματίζεται η υλοποίηση μίας καμπάνιας κάθε μήνα με στόχο την ανάδειξη της άγνωστης Ελλάδας, των λιγότερο γνωστών προορισμών και των πιο μικρών τουριστικών επιχειρήσεων.

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=660439