Η Μύκονος στα καλύτερά της

Η Μύκονος – και οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο νησί – ξέρει να τραβάει τα βλέματα πάνω της και να οδηγεί πάντα την κούρσα του τουρισμού στη χώρα μας.

Για το καλοκαίρι του 2015 τα καινούρια μεγάλα σχέδια που είναι έτοιμα και θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του ξένων και εγχώριων επισκεπτών είναι το φοβερό Buddha Bar στη μοναδική παραλία του ξενοδοχείου Santa Marina στον Ορνό και το, επίσης παγκοσμίου φήμης bar restaurant, Hakkasan στη Χώρα, στο παλιό και ιστορικό σημείο που βρισκόταν το εστιατόριο του Φιλιππή.

Δυνατή παρουσία αναμένεται να δώσουν και πάλι οι σταθερές αξίες του νησιού Nammos και Solymar στην Ψαρού και στο Καλό Λιβάδι αντίστοιχα, όπως και το Cabaret του Γιάννη Μωράκη και το 4711, όπου ο Διονήσης Σχοινάς έχει δημιουργήσει ένα δικό του μοναδικό κοινό που τον ακολουθεί παντού.

Ακόμα και η Victoria’s Secret ανοίγει boutique στη χώρα του νησιού, επιβεβαιώνοντας, για άλλη μια φορά, ότι όταν κάτι γίνεται με το σωστό τρόπο, το σωστό χρόνο και στο σωστό σημείο, τότε αυτό δεν πρόκειτε να αποτύχει ποτέ. Η Μύκονος είναι το καλύτερο και ωραιότερο παράδειγμα για το πως θα λειτουργήσει η βιομηχανία του τουρισμού σε μια χώρα που το έχει ανάγκη τώρα περισσότερο από ποτέ.

angels

Με την αναβάθμηση του αεροδρομίου της και την κατασκευή μιας μαρίνας που θα μπορεί να υποδεχτεί τα μεγάλα yacht που κατακλκίζουν το νησί για τουλάχιστον 4 μήνες το χρόνο, τότε δεν θα υπάρχει λόγος για τους επισκέπτες της να την εγκαταλείπουν για να πάνε στο St. Tropez ή στο Monte Carlo. Και αυτό γιατί, πέρα από το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρονται, η φυσική ομορφιά της Μυκόνου δεν συγκρίνεται με αυτήν που θα βρει κάποιος σε άλλους αντίστοιχους προορισμούς.