Η ανακοίνωση του Έψιλον για τον Λάμπρο Χαβέλα που έφυγε από τη ζωή

Ολόκληρος ο δημοσιογραφικός κόσμος θρηνεί για την απώλεια του δημοσιογράφου, Λάμπρου Χαβέλα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής (11/09) σε τροχαίο στην Κηφισίας, στο ύψος του Ψυχικού.

Το μοιραίο συνέβη στον παράδρομο της Κηφισίας, στο ύψος του ΟΑΚΑ.AdTech Ad

Ο 40χρονος δημοσιογράφος κατευθυνόταν με τη μηχανή του προς τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Ε, όπου εργαζόταν τον τελευταίο καιρό.

Ξαφνικά ένα αυτοκίνητο που κινούταν στο ρεύμα από Αθήνα προς Κηφισιά έκανε έναν ελιγμό για να μπει στον παράδρομο, όπου βρισκόταν ο άτυχος δημοσιογράφος. Το αυτοκίνητο παρέσυρε τον 40χρονο και τον πέταξε αρκετά μέτρα μακριά.

Δυστυχώς, η σύγκρουση ήταν σφοδρή και στοίχισε τη ζωή στον δημοσιογράφο.

Ο σταθμός Έψιλον με ανακοίνωσή του εκφράζει τη θλίψη του για το χαμό του ρεπόρτερ που εργαζόταν για αυτόν.

«Η οικογένεια του EPSILON θρηνεί από χθες το χαμό ενός δικού της ανθρώπου ,του δημοσιογράφου Λάμπρου Χαβέλα .Το βίαιο και άδικο τέλος του σε τροχαίο δυστύχημα στο Ψυχικό, προκάλεσε σοκ σε όλον τον δημοσιογραφικό κόσμο και ειδικά στους συναδέλφους του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου όπου εργαζόταν τον τελευταίο χρόνο. Το μεσημέρι της Κυριακής τον περίμεναν στο γραφείο αλλά δεν έφτασε ποτέ.
Το EPSILON εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στους δικούς του ανθρώπους , το γιο του και την αδελφή του και αποχαιρετά έναν συνάδελφο που η δίψα του για ζωή ήταν αποτυπωμένη στο μόνιμο χαμόγελο του.
Καλό ταξίδι Λάμπρο…»