Έγκλειστοι στη ΓΓΕΕ για 55 ώρες οι υποψήφιοι καναλάρχες (photo)

Πενήντα ώρες έγκλειστοι στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας συμπλήρωσαν οι υποψήφιοι καναλάρχες στη δημοπρασία θρίλερ που διεξάγεται από το πρωί της Τρίτης. Η διαδικασία εκ των προτέρων είχε χαρακτηρισθεί μαραθώνια εξ ου και το γεγονός το κτίριο της ΓΓΕΕ είχε εφοδιαστεί με ράντζα και χημικές τουαλέτες, ενώ οι υποψήφιοι και οι εκπρόσωποί τους έφθασαν στο κτίριο κουβαλώντας βαλίτσες και στρώματα! Σε ό,τι αφορά το φαγητό λίγο πριν τις 10 το βράδυ πραγματοποιήθηκε η τροφοδοσία μέσω catering.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι καναλάρχες και οι εκπρόσωποι τους κατά την είσοδό τους παρέδωσαν τα κινητά τους τηλέφωνα χωρίς να έχουν καμία επαφή με τον έξω κόσμο.

Η εμφάνιση όμως ενός drone γύρω από το κτίριο της ΓΓΕΕ χθες το βράδυ αναστάτωσε τους ανθρώπους της ΓΓΕΕ και την αστυνομία.

Το drone μάλιστα έφτασε στο ύψος των παραθύρων του 3ου και 4ου ορόφου της Γενικής Γραμματείας, παραμένοντας στο σημείο για λίγο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια πέταξε προς άγνωστη κατεύθυνση με τους αστυνομικούς να προσπαθούν μάταια να εντοπίσουν τον χειριστή του. Λίγη ώρα αργότερα ένα δεύτερο drone πέταξε ξανά προς το κτίριο με την ΕΛΑΣ να… “σηκώνει” δικό της drone για να το απομακρύνει. Αμέσως μετά ελικόπτερο της Αστυνομίας πετούσε πάνω από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης για την τήρηση της τάξης.