H αινιγματική ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά

Τις τελευταίες ημέρες, η είδηση της ξαφνικής αποχώρησης της  Ρούλας Κορομηλά από  τον τηλεοπτικό σταθμό του «Εψιλον» έχει απασχολήσει πολύ τα ελληνικά ΜΜΕ.

Αν και τα αίτια του διαζυγίου δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η παραίτηση της παρουσιάστριας ήρθε μετά από έντονο καβγά με τους ιθύνοντες του καναλιού για τους απλήρωτους εργαζόμενους στην εκπομπή αλλά και για το γεγονός ότι ήθελαν να της επιβάλουν ως συμπαρουσιαστή στην τελευταία εκπομπή τον Μένιο Φουρθιώτη.

Σήμερα, η Ρούλα Κορομηλά έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στο instagram, όπου ανέβασε τη φωτογραφία ενός γλυκύτατου μωρού, γράφοντας «Σύντομα».

Η αλήθεια είναι ότι το “Σύντομα” θα μπορούσε να σημαίνει ένα καινούργιο εγχείρημα της Ρούλας στην τηλεόραση, όμως η φωτογραφία του μωρού, μάς μπερδεύει λίγο από τη στιγμή που δεν μπορούμε να την συνδέσουμε με νέο τηλεοπτικό βήμα…

Πάντως, παρά το τέλος της εκπομπής της, τα υποστηρικτικά μηνύματα στον προσωπικό της λογαριασμό στοInstagram, δείχνουν ότι η Ρούλα έχει τεράστιο κοινό και δεν θα τα παρατήσει έτσι εύκολα, μετά τα τόσα χρόνια απουσίας από το γυαλί.

roula