Κάθε Κυριακή μαγειρέψτε με τους καλύτερους σεφ

Στο νέο Cooking Zone του Fox Life μαζεύεται όλος ο καλός ο κόσμος της παγκόσμιας σκηνής μαγειρικής, για να μαγειρέψει μαζί σας!

Τι θα λέγατε αν κάθε Κυριακή μαγειρεύατε μαζί με τον Jamie Oliver ή τον Gordon Ramsay, φτιάχνοντας ή μαθαίνοντας υπέροχες συνταγές για την οικογένειά σας;

Συγκεκριμένα, κάθε Κυριακή θα προβάλλονται 3 back-to-back εκπομπές μαγειρικής, με τοJamie’s Super Food με τον Jamie Oliver (13.00) να ξεκινά τον… «μαραθώνιο» με μια εκπομπή για την υγιεινή διατροφή και στη συνέχεια να παίρνει τη σκυτάλη η Nigella Lawson με την εκπομπήSimply Nigella (13.55), για να «κλείσει» ο Gordon Ramsay με το Gordon Ramsay’s Ultimate Home Cooking (14.30).

Ο πασίγνωστος στο ελληνικό κοινό, Jamie Oliver, θα παρουσιάζει μέσω της εκπομπής του θρεπτικά και ισορροπημένα πιάτα, με διατροφικά μυστικά από όλο τον κόσμο, ενώ η Nigella Lawson θα μοιράζεται νόστιμες και απολαυστικές στο μαγείρεμα συνταγές για όλες τις ώρες της ημέρας. Τέλος, ο Mr. F***, Gordon Ramsay, θα βγάζει την πιο οικογενειακή του πλευρά και θα μαγειρεύει γρήγορες και εύκολες συνταγές, μαζί με την οικογένειά του.

Τις εκπομπές μπορείτε να δείτε στο κανάλι FOX Life που είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης. Ακόμη, μπορείτε να δείτε τα νέα επεισόδια on demand μέσω Fox Play.

 

Πληροφορίες: http://www.foxlifetv.gr/